Mobilgarázsok - közvetlenül a gyártótól

válaszd ki a Számodra érdekes garázs típust

Exkluzív mobilgarázsok (18)

Mobilgarázsok - nyeregtetős (52)

Mobilgarázsok – oldalra lejtő (7)

Mobilgarázsok – hátrafele lejtő (26)

Kutyakennelek (13)

Cégünkről - StalKoncept

Vállalatunk, a  STALKONCEPT a megbízhatóságra, a tökéletes anyagválasztásra és a  megbízások példaértékű végrehajtására összpontosít. Munkatásaink a szakma legjobbjai közül valók, aminek köszönhetően termékeinket és szolgáltatásainkat a lehető legmagasabb szinten tudjuk biztosítani megbízóink részére.

A megrendelések egyedi megközelítése teszi termékeinket precízzé és esztétikussá. Ezen felül a kiváló minőségű anyagok biztosítják az általunk gyártott mobilgarázsok, kutyakennelek és egyéb szerkezetek  tartósságát. Elképzeléseink egyedi megvalósításával számos európai országban elégedett ügyfeleket szereztünk. Elégedettségüket megerősíti az a tény, hogy sok ügyfél visszatér hozzánk, barátainak és más cégek felé ajánl minket.

Azt szeretnénk, hogy a vevőink teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, ezért olyan árakkal dolgozunk, amely versenyképesek és ügyfeleink számára a lehető legkedvezőbbek a mobilgarázsok jelenlegi piacán. Megrendeléseket gyorsan és hatékonyan szállítjuk, továbbá ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb szinten kívánjuk kielégíteni, ezért folyamatosan fejlődünk. Munkatársaink számos képzésen vesznek részt, ahol megismerkednek az új, korszerű technológiákkal.

Ajánlatunk

A legfőbb termékeink az acélgarázsok, de kutyakenneleket, csarnokokat, raktárakat, hangárakat és kerti házak is gyártunk, továbbá készen állunk egyéni és szokatlan megrendelésekre egyaránt, pl. egyedi méretezésű termékeket is képesek vagyunk készíteni. Acélszerkezetes mobilgarázsaink a legmagasabb minőségű acéllemezből és profilokból készülnek. Az általunk használt anyagok biztosítják, hogy szerkezeteink tartósak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak és esztétikusak is. A megrendelés teljesítése a projekt szintjén kezdődik, ezzel egyidejűleg a célnak leginkább megfelelő anyagok kiválasztása is megtörténik. A pontosan megtervezett mobilgarázst szakembereink az igényeknek megfelelően elkészítik.
A megrendelés teljesítése a projekt szintjén kezdődik, a kivitelezés a lehető legjobb anyagok felhasználásával jonnek letre. A gondosan megtervezzuk a mobilgarázst, szakembereink gondoskodnak minden részletről.

A piac legnépszerűbb mobilgarázsai

Mobilgarázsok
  • Mobilgarázsok
  • Kutyakennelek

Mobilgarázs 3×5 hátrafele lejtő horganyzott

269,900.00Ft 244,900.00Ft
Kapu magassága: 2m Elülső magasság: 2,13m – 1,9m Kétszárnyú kapu Szín: horgany

Kutyakennel 3x2m

239,900.00Ft 229,900.00Ft
Méret: 3x2 m Magasság: Első magasság 160 - hátsó 140 cm. Hátra lejtő tető trapézlemezből. Oldalai trapézlemezből készültek, alja impregnált fa padlózattal van ellátva. Kifordítható etetőnyílás

Mobilgarázs 6×5 hátrafele lejtő horganyzott

489,800.00Ft
Magasság 2,19-1,9 m Kapu magasság 2 m 2 db kétszárnyú kapuval

Mobilgarázs 3×6 hátrafelé lejtő horganyzott

304,900.00Ft
Kapu magassága: 2m Elülső magasság: 2,13m – 1,9m Kétszárnyú kapu Szín: Horganyzott Zár: FAB

Kutyakennel 3x2m

234,900.00Ft
Méret: 3×2 m Első magasság 160 – hátsó 140 cm. Hátra lejtő tető trapézlemezből. Jobb oldala és hátfala lemezből készült, alja impregnált fa padlózattal van ellátva. Kifordítható etetőnyílás 2 tálnak.

Mobilgarázs 4×6 nyeregtető horganyzott

452,200.00Ft
Kapu magassága: 1,93 m Oldalfal magassága: 2,13 m Csúcs magassága: 2,5 m Kétszárnyú kapu Szín: horganyzott

Mobilgarázs 3×5 aranytölgy

450,700.00Ft
3 x 5 garázs, hátra lejtő tetővel Behajtási magasság: 1,93 m Elülső magasság: 2,13 m Hátsó magasság: 1,9 m Kétszárnyú kapuZár: FAB Szín: Arany tölgy Tető színe: RAL 8017 Bukóablak: 80 x 50

Kutyakennel 3x2m

234,900.00Ft
Méret: 3x2 m Magasság: Első magasság 160 - hátsó 140 cm. Hátra lejtő tető trapézlemezből. Hátsó fala trapézlemezből készült, alja impregnált fapadlózattal van ellátva. Kifordítható etetőnyílás 2 tálnak.

Hogyan rendeljünk mobilgarázst

Hogyan rendelhetünk mobilgarázst a STALKONCEPT-nél ??? – egyszerű, csak hívja a +36 06706176959 telefonszámot, vagy rendeljen a stalkoncept.hu weboldalunkon található rendelési űrlapon keresztül, továbbá e-mailt is küldhet nekünk az info@stalconcept.hu email címre.

Munkatarsaink gyorsan válaszolnak a kérdéseire, problémás kérdésekben tanácsot adnak. Ha a megrendelést az ügyfél véglegesen jóváhagyja, akkor az teljesítésre kerül. Ez idő alatt az ügyfél köteles ennek megfelelően előkészíteni a területet a mobilgarázs számára (ebben a témakörben további információ az 135 000 hivatkozás alatt). A telepítés megkezdése előtt néhány nappal kapcsolatba lépünk Önnel, hogy értesítsük a szállítás időpontját. Miután visszaigazolta az időpontot, szerelőink kiszállítják és összeszerelik a mobilgarázst. A mobilgarázs ára magán ügyfeleink részére tartalmazza a szállítást és az összeszerelést is, vállalati ügyfeleink részére a szállítás és összeszerelés költsége a garázs nettó árának 23%-a, tehát a számlán az oldalon szereplő ár fog szerepelni. A mobilgarázs kifizetése készpénzben vagy a megadott bankszámlára történő átutalással történhet.

Mobilgarázsok

Mobilgarázsaink acélszerkezetekből állnak, szegecselt fémlemezekkel. A kínálatunkban a StalKoncept szabványos méretei 3×5 horganyzott lemezből készült mobilgarázs, magassága elöl 2,13 és 1,90 m között, belépő rámpa 2 m. Garazsaink kétszárnyú kapuval rendelkeznek.

Kínálunk:

  • hátrafelé lejtő tető,
  • tető – kétoldalra lejtő, nyeregtető
  • oldalra lejtő tető,
  • alőre lejtő tető.

Lehetőség van továbbá megrendelni előre fizetés esetén:

– emelt kapu bamy automatával,
– további ajtó
– PVC-ablakok a következő méretekben: 100×60; 80×60; 60×40,
– ereszek,
– ajtótartók,
– FAB zár  fogantyúval,
– színes szegecsek,
– filclap,
– mobilgarázs szerelvények,
– horganyzott anyagok,
– színválaszték (30 színárnyalat közül választhat)

Mindegyik SteelKoncept ón mobilgarázs megerősített tetőszerkezettel rendelkezik, zárt profilú 50×30 és megerősített T7 trapézzal.