Mobilgarázsok

Ablakok

Javítsd mobilgarázsod kinézetét és funkcionalitását!

Ügyfeleink sok esetben a megvásárolt mobilgarázst kerti tárolóként, műhelyként is használják.
Érdemes az igényeknek legmegfelelőbb változatot kiválasztani.
Garázsainkat a kedvező ár, a funkcionalitás, a megbízhatóság, és a gyors kivitelezés jellemzi, ezek a fő előnyök.

Ablak szükségessége a mobilgarázsban.
Ahhoz, hogy a kérdésre helyesen válaszolhassunk, meg kell fogalmaznunk azt, hogy a megrendelt lemezgarázs milyen célokat szolgál majd.
Amennyiben kizárólag a jármű alkalmi parkolása a cél, vagy kerti eszközök tárolása, abban az esetben nem feltétlenül létszükség az ablak beszerelése.
Ha azonban más funkciókat is ellát majd, mint pl. műhely, kerti ház, vagy akár egyéb tevékenységek végzésének helyszíne, mely több időt vesz igénybe, talán érdemes megfontolni a műanyag bukó ablak beszerelésének szükségességét.
A mobilgarázs alkalmas lehet érzékenyebb növények téli tárolására is.

Fény
Függetlenül attól, hogy milyen funkciókat lát el az épület, az ablakok kinyitásakor több levegő jut a helyiségbe és jobban ki lehet szellőztetni. Az ablakon beszűrődő kis fény is kellemesebb, barátságosabb közeget biztosít bármilyen tevékenységek végzéséhez!
Kínálatunkban három féle pvc bukóablak kapható, melyek méretei a következőképpen alakulnak: 100 x 50 cm, 80 x 50 cm és 60 x 40 cm, fehér vagy barna színben kaphatók. Előnyük a megbízható kidolgozás és a maximális funkcionalitás.
Az ablak, egy a szerkezetben kialakított keretbe kerül behelyezésre. Szükség esetén természetesen lehetőség van a beépített ablak ki, illetve átszerelésére is, illetve egyszerűen letakarható lemezzel az ablaknyílás, ha már nincs rá szükség.

Filcezett tető
Ha filcezett tetős garázs vásárlását fontolgatod, mely megakadályozza a páralecsapódást a garázsban tárolt eszközökön, autón, és a víz csepegését a plafonról, mindenképp szükséges a garázs ablakokkal való ellátása, a gyors száradás és a jobb szellőzés érdekében.
A filcet már a trapézlemez profilozási fázisában ragasztjuk a tetőlemez belső oldalára. Ez megakadályozza a beltéri berendezések és a garázsban tárolt tárgyak esetleges károsodását. Bővebb információk megtalálhatók a Filcezett tető cikkben a blog rovatban.

Az ablak szintén egy olyan elem, mely jelentősen növelheti az épület esztétikáját. Az általunk kínált ablakok kiváló minőségű műanyagból készülnek, ami időjárásállóvá teszi őket, és hosszú ideig újszerűnek tűnnek.
További kérdések esetén, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, az alábbi elérhetőségek egyikén!
Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Állunk rendelkezésedre!

Kérdésed van, vagy szeretnél még többet megtudni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Professzionális csapatunk áll rendelkezésedre!

     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük