Mobilgarázsok

Horganyzott vagy színes?

Horganyzott vagy színes?

A horganyzott vagy a színes garázs a jobb?

A garázs megfelelő méreteinek, a tető és a kapu típusának kiválasztása után még el kell dönteni, hogy horganyzott, vagy színes változatot szeretnénk-e?

Horganyzott vagy színes?

Klasszikus horganyzott lemez vagy színes változat?

Természetesen a második változat. Ennek két oka van. Az első ok a tartósság. Az általunk kínált lemezek valójában horganyzott lemezek, amelyeket gyárilag RAL (fényes festék) és/vagy BTX (matt festék) palettákból származó festékkel vonnak be. A második ok az esztétika. Nem tagadható, hogy a színes mobilgarázs egyszerűen jobban néz ki. Ezen felül kombinálhatók a színek, ami nem növeli az árat. Továbbra is 18 fényes RAL színt és 11 matt BTX színt kínálunk. Az ügyfelek gyakran választják a színes garázsokat a ház homlokzata az ingatlan vagy udvar színeihez igazítva.

Színskála

Több éve elérhetők webáruházunkban a famintás termékek is.

Ebben az esetben is a faminta alatt természetesen horganyzott a lemez, amelyre a szokásos egységes szín helyett a fa szerkezetét utánzó sokszínű minta kerül.
Természetesen ez csak egy tökéletes vizuális effekt. A felület sima tapintású, és a színek közötti egyedi átmenetek nem érzékelhetők. Jelenleg kétféle színű faminta közül lehet választani – sötét dió és arany tölgy.
Mindkét változat kérhető matt illetve fényes árnyalatban is. Alapkivitelben ezt a lemezt a garázsok falain és a kapukon, akár más klasszikus színnel kombinálva is használják. A tető minden esetben a RAL vagy a BTX paletta klasszikus színében készül, azonban a leggyakrabban választott szín a RAL 8017-es barna szín. Ezek a famintás garázsok tökéletesen harmonizálnak a környezettel és hasonlítanak az elegáns faépületekre. A garázs megfelelő színének kiválasztásakor meg kell említeni azt is, hogy a garázs tökéletes vizuális élménye érdekében tanácsos a garázst színazonos szegecsekkel és szegőkkel kérni. A sztenderd garázsok alumínium szegecsekkel kerülnek értékesítésre és megrendeléskor kimondottan jelezni kell a színes szegecselést. A színes szegecsek kissé megemeli az árat, de egy gyönyörű vizuális élmény a kompenzáció.

Arany tölgy

Sötét dió

Horganyzott garázsok

Azok számára, akik az alap horganyzott változatban szeretnének garázst vásárolni, majd később kifesteni… igen, lehetséges, de meg kell fontolni, hogy ez megtérül-e? A zsírtalanító termékek, a minőségi festékek, a hígítók, a hengerek és az ecsetek árával valószínűleg jobb színes lemezből készült garázst vásárolni. Végül, de nem utolsósorban, ennek a kivitelezése sok időt vesz igénybe és ez nem pótolható semmivel. Leggyakrabban a garázsok alapvető típusait horganyzott változatban szállítjuk új épületek telkeire fészerként, autójavító műhelyek raktáraként és gumiabroncs javító műhelyek számára.
Bármilyen döntést is hozol, ne felejtsd el, hogy bármelyik elérhetőségünkön felveheted velünk a kapcsolatot. Várjuk kérdéseidet!

Ha bármilyen további kérdésed van, ne habozz és vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk emailen, telefonon, messengeren keresztül.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük