Kutyakennelek, Mobilgarázsok

Szállítás …

Garázsok szállítása...

Mai bejegyzésünkben úgy döntöttünk, hogy az eddigi legfontosabb kérdésekkel foglalkozunk – a megrendelt garázs vagy kennel kiszállításával kapcsolatban. Ez az a pillanat, amelyet minden Ügyfelünk türelmetlenül vár. Ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen és problémamentesen menjen végbe, van néhány információ és tanács a Vásárlók számára.

Hogyan szállítunk?

Cégünknél a megrendelt termékek szállítása és telepítése egész Magyarország területén ingyenes.

Nem számít, hogy Borsod, vagy Zala megyében élsz. Ingyenesen kiszállítjuk és összeszereljük megrendelésedet – mint mindig, rejtett díjak nélkül!

Hogyan szállítunk?

Cégünknél a szállítás gyűjtőszállításban, útvonalterv szerint működik.

Logisztikai központunk gondosan feldolgozza az összes megrendelést és két szempont alapján osztályozza azokat, régió és a megrendelés dátuma szerint osztályozza őket. Ezt elmagyarázzuk egy példával.

A Miskolcon élő Példa Péter április 3.-án rendelt garázst, a Gyöngyösön élő Példa Erzsi, pedig május 3.-án. Logisztikai központunk a borsodi régióba tervezett utat. A kettő közül Példa Péter úr természetesen elsőbbséget élvez, mivel korábban megrendelte a garázsát. Ha azonban továbbra is marad hely a kocsinkon, amely hamarosan garázsokat szállít a borsodi régióban, akkor a garázst mindkét fent említett ügyfélnek eljuttatjuk. Tehát a garázsokat nem gyesével szállítjuk ki, hanem gyűjtőszállításban 20-30 termékkel indul el az autó.

Szabályok szerint dolgozunk, de vannak logikus kivételek is – mindent meg kell tenni azért, hogy az Ügyfelek elégedettek legyenek és ezért adjuk meg az 1-5 hetes szállítási időintervallumot.

Az útvonaltervezést logisztikai központunk kezeli és csak 1-5 nappal a kiszállítások előtt derül ki véglegesen, hogy az adott héten melyik régióba indítanak fuvart.

Hogyan szállítunk?

A megrendelt termék platós teherautón kerülnek kiszállításra, cégünk több kisebb és nagyobb autóval is rendelkezik.

Mekkora az említett nagyobb autó mérete?

✅ Hossz – 12 m
✅ Szélesség – 2,5 m
✅ Max. magasság – 4,1 m

Miért fontosak ezek a méretek? Tudnunk kell, hogy nagyobb autóval képesek vagyunk-e megközelíteni a szállítási címet.

Mi bonyolíthatja a kiszállítást?

➡ keskeny út (belógó fák, bokrok stb…)
➡ burkolat nélküli útfelület (homok, föld, stb…)
➡ éles kanyarok
➡ az út jelentős emelkedése

Természetesen a fenti akadályok a Vásárló segítségével győzhetők le. Amennyiben a szállítási cím nehezen, vagy nem közelíthető meg az említett paraméterű autóval az Ügyfélnek gondoskodnia kell egy kisebb platós autóról, utánfutóról, egyéb járműről, amire a kollégák átpakolják és a helyszínre szállítás után összeszerelik a megrendelt terméket. Miután a szerelőket és az elemeket a helyszínre szállította a kisebb autó megkezdődhet az építés az Ügyfél által előkészített vízszintes alapon. Minden esetben értesíteni kell az Ügyfélszolgálatos kollégát az esetleges szállítási nehézségekről és a kisebb autót időben a helyszínre kell szervezni.
Cégünk képzett munkatársai már 1500 m magasságban is szereltek garázsokat és nagy tapasztalattal rendelkeznek.
Bármilyen további kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailen, vagy messengeren keresztül és megpróbáljuk együtt megoldani a felmerülő problémát.
Mekkora az említett nagyobb autó mérete?

Ha bármilyen további kérdésed van, ne habozz és vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk emailen, telefonon, messengeren keresztül.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük