Mobilgarázsok

Motoros meghajtású kapu!

Billenőkapu motoros meghajtással a még kényelmesebb hazatérésért!

Billenőkapu motoros meghajtással a még kényelmesebb hazatérésért!

A legtöbb eladott garázsunk billenőkapuval készül! Ügyfeleink elsősorban gyakorlati, de esztétikai okokból is ezt a lehetőséget választják. Valóban gyakori kérdés, hogy kell-e a motorizálás, vagy sem!
A billenőkapu kinyitásához a kapun található kis kilincset kell felfelé húzni és nem kell túl sok energiát belefektetni. Ha fúj a szél, akkor nem kell attól tartani, hogy a kapu becsukódik kárt okozva az autón, ahogy ez egy klasszikus kétszárnyú kapunál is megtörténhet.
Ami szintén nagyon fontos, hogy egy ilyen kapu valóban esztétikusan néz ki, különösen, ha széles paneles, famintázatot kap. Egy ilyen kapu tényleg nagyon szépen mutat a garázson.

Annak érdekében, hogy a billenőkaput még hatékonyabban és könnyebben használhasd, javasoljuk egy automatizált kapunyitó beszerzését. Cégünk évek óta egy bizonyos típusú, jól bevált kapunyitót értékesít. Az olasz CAME V6000 márka kiváló, első osztályú termék. Garanciát a számos minőségi tanúsítvány, több ezer sikeres teszt és több millió elégedett vásárló biztosít szerte a világon!

Ha még nem döntöttél, hogy szükséged van-e elektromos kapunyitóra, akkor a válaszunk egyértelműen, hogy igen jó ötlet!
Értékelni fogod minden alkalommal, amikor a garázsba érkezel, zord időjárás esetén. Esőben nem kell kiszállni a kocsiból, hogy kinyisd a kaput, kényelmesen a távirányítóval nyithatod. Így száraz lábbal és fejjel szállhatsz be és ki a kocsiból! 😉

Ha bármilyen további kérdésed van, ne habozz, lépj velünk kapcsolatba szívesen válaszolunk, állunk rendelkezésedre!

     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük